MANAGER FINANCE & ICT (recent vervuld)

MANAGER FINANCE & ICT (recent vervuld)

INTERNATIONAL CONTROLLER MET STERKE IT-KWALITEITEN


Onze opdrachtgever, gevestigd nabij Breda/Tilburg, is een succesvolle producent van hoogwaardige kunststof verpakkingen en containers voor fysieke distributie. Producten worden, al meer dan vijftig jaar, zowel in eigen beheer ontwikkeld als op klantspecificatie. Buiten Nederland worden vijf landen bewerkt vanuit eigen, lokale verkoopkantoren. Met 120 hooggekwalificeerde medewerkers en geavanceerde productietechnieken, ontwikkelt, produceert (24/7) en vermarkt de onderneming verpakkingen voor marktsegmenten die hoge eisen stellen aan kwaliteit en functionaliteit. Belangrijke sectoren zijn farmacie, chemie, food en automotive. Deze focus vereist eigen kwaliteitssystemen en de nieuwste certificeringen in overeenstemming met de strengste eisen van afnemers. Wij zoeken een ondernemende, energieke en vernieuwende Manager Finance & ICT om zowel de financieel-administratieve processen als de automatiseringsomgeving verder te ontwikkelen.

Verantwoordelijkheden:

  • Verantwoordelijk voor ontwikkeling en uitvoering van het financiële beleid en voor de continuïteit en ontwikkeling van de ICT-omgeving.
  • Daartoe stuur je één ICT- en drie Finance-medewerkers aan.
  • Naast de informatie-architectuur en de ERP-inrichting, gaat het om de financiële administratie, periodieke en projectmatige managementrapportages en de analyse van bedrijfsprestaties en bedrijfsprocessen in binnen- en buitenland.
  • Je bent lid van het MT, rapporteert aan de Algemeen Directeur en bent sparringpartner als het gaat om financiële analyses, automatisering, investeringen en financieringsvraagstukken.


Jouw profiel:

  • WO-opgeleid, vermoedelijk richting bedrijfseconomie en/of accountancy.
  • Uiteraard heb je tenminste vijf jaar ervaring met het zelfstandig voeren van financiële administraties en het samenstellen van managementrapportages.
  • Voorts beschik je over goede automatiseringskennis en -ervaring en ben je in staat de ICT-omgeving verder te ontwikkelen.
  • Deze ervaringen heb je vermoedelijk (mede) opgedaan binnen een internationale productieomgeving; je hebt dan ook een goed gevoel voor productieprocessen, kunt deze kritisch analyseren en zoekt actief naar relevante stuurvariabelen en kengetallen.
  • Ervaring met verslaglegging en fiscaliteit in omliggende Europese landen is een voordeel.
  • Zowel binnen de onderneming als extern (fiscalist, bankier, leveranciers en commissaris) weet je op uiteenlopende niveaus effectief te communiceren, ook in het Engels.


Kortom,
 een brede en zeer interessante positie in een sterk internationaal werkterrein.

Voor meer informatie bel je:
The Recruitment Company
Jos van den Brule, telefoon 010-2250215
Westerstraat 46  Rotterdam

Jouw reactie kun je sturen naar: info@recruitmentcompany.nl