FINANCIAL CONTROLLER (recent vervuld)

FINANCIAL CONTROLLER (recent vervuld)

OP ÉÉN VAN DE MOOISTE PLEKJES VAN ROTTERDAM !

Voor een boutique vermogensbeheerder met focus op vastgoedbeleggingen komen wij graag in contact met een enthousiaste Financial Controller met CFO ambities.

Onze klant heeft een duidelijke no-nonsense aanpak en speurt met succes naar interessante vastgoedinvesteringen. Parallel aan deze focus wordt investeringskapitaal gegenereerd en werkt zij met een klein team aan een ambitieus groeiplan dat moet leiden tot een beursgang op middellange termijn. Om de financiële structuur hierop voor te bereiden én de financial control op hoger plan te tillen komen wij graag in contact met een talentvolle Controller die kan doorgroeien tot CFO.

De uitdaging…!
Als Financial Controller ben je verantwoordelijke voor de gehele financial control cyclus van circa zestien vennootschappen, waarvan thans zeven vastgoedvennootschappen. Dit aantal groeit, waar jij aan mag meebouwen ! Je werkt nauw samen in een klein team waarbij je rapporteert aan de CEO. Een van de mooiste aspecten van deze functie is dat deze nog helemaal maakbaar is en zal uitkristalliseren is in samenspraak met de CEO, waarbij de navolgende taken in elk geval aan bod komen.

Wat ga je doen ?

 • In samenwerking met het finance team, maak je de vertaalslag van de financieel-administratieve gegevens naar de relevante managementinformatie.
 • Naast de maandafsluiting en de periodieke reporting ondersteun je de directie bij financiële vraagstukken zoal WFT-aangelegenheden en prospectussen.
 • Tevens ondersteun je de financial engineering bij acquisities.
 • Jij bereidt de financiële organisatie voor op de IPO in 2027.
 • Je brengt structuur aan, organiseert en zorgt als speerpunt voor de borging en verdere ontwikkeling van de administratieve organisatie, waaronder ook de geautomatiseerde kostenallocatie.
 • Verder komt aan bod: bewaking kostenbudgetten, btw- en vpb-aangifte, (voorbereiding) jaarrekening, bewaking compliance en aansturing accountant.


Profielschets
Jij bent die talentvolle, analytische sterke en ambitieuze financial controller met een enthousiaste aanpakkersmentaliteit. Je vindt het leuk om in een klein team samen te werken waarbij je jouw verantwoordelijkheid neemt. Je hebt een flexibele instelling en je vindt het een uitdaging om de controlfunctie in te vullen en nader uit te werken waarbij je jouw eigen creativiteit en vrijheid kan inbrengen en doorgroeit naar CFO. The sky is the limit !
Binnen deze functie zal je je nooit vervelen, dynamiek en afwisseling staan hier centraal.

Onze klant is geïnteresseerd in een kandidaat die aan het volgende profiel voldoet.

 • Een afgeronde WO opleiding in Accounting, Finance of Bedrijfseconomie en bij voorkeur gevorderd met de RA- of RC-opleiding, danwel afgerond.
 • Vijf jaar of meer relevante ervaring bij voorkeur binnen een big-four accountantsorganisatie.
 • Kennis van de financiële wereld én de daarbij behorende producten.
 • Ervaring met Exact is een plus.
 • Scherpe analytische blik en affiniteit met data- en procesanalyse.
 • Positief, enthousiast en oplossingsgericht waarbij je graag je kennis deelt met je team.
 • Beheersing Nederlandse- en Engelse taal.


Aanbod
Geboden wordt een uitstekend en op jou afgestemd pakket arbeidsvoorwaarden, met parttime-mogelijkheden, én zaken als een dagelijkse sfeervolle lunch, deelname aan borrels en events en opleidingsmogelijkheden.

Voor meer informatie bel je:
The Recruitment Company
Jos van den Brule, telefoon 010-2250215
Westerstraat 46 Rotterdam.

Jouw reactie kun je sturen naar: info@recruitmentcompany.nl