MANAGER SALES & MARKETING (recent vervuld)

MANAGER SALES & MARKETING (recent vervuld)

OP ÉÉN VAN DE MOOISTE PLEKJES VAN ROTTERDAM !

Voor een boutique vermogensbeheerder met focus op vastgoedbeleggingen komen wij graag in contact met een ervaren Sales & Marketing Manager met groeiambities.

Onze klant heeft een duidelijke no-nonsense aanpak en speurt met succes naar interessante vastgoedinvesteringen. Parallel aan deze focus wordt investeringskapitaal gegenereerd en werkt zij met een klein team aan een ambitieus groeiplan dat moet leiden tot een beursgang op middellange termijn. Om de doelstellingen verder te helpen realiseren komen wij graag in contact met een communicatief sterke en actiegerichte Sales & Marketing Manager die kan doorgroeien binnen de organisatie.

De uitdaging…!
Dit betreft een nieuwe rol die volledig door jou kan en mag worden ingevuld.
Als Sales & Marketing Manager ben je verantwoordelijke voor alle sales en marketing activiteiten binnen de onderneming. Je vindt het leuk om de afdeling Marketing & Investor Relations aan te sturen en verder te ontwikkelen. Daarbij werk je graag samen met een klein team dat groeiende is en waarbij je rapporteert aan de CEO. De functie wordt door jou vormgegeven, waarbij de navolgende taken en verantwoordelijkheden onder meer van belang zijn.

Wat ga je doen ?

  • In samenwerking met je team ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuw beleggingskapitaal bij bestaande en nieuwe klanten en investeerders (m.n. particulieren).
  • Je initieert en organiseert daartoe telefonische acquisitie en andere activiteiten, zoals deelname aan beurzen en events.
  • Tevens draag je zorg voor de uitvoering van herkomst-onderzoeken en de vastlegging daarvan (Know Your Customer).
  • Je bewaakt en ontwikkelt de relatie met lead-generators, online marketeers en intermediairs. Daarnaast ontwikkel je je eigen lead-generatie + hulpmiddelen, hierbij benut en voed je gestructureerd het CRM-systeem en draag je zorg voor goede vastlegging van contacten.


Profielschets
Jij bent die talentvolle, communicatief sterke en ambitieuze Sales & Marketing Manager met het vermogen om van een nee een ja te maken !
Je vindt het leuk om in een klein team samen te werken waarbij je jouw verantwoordelijkheid neemt. Je hebt een flexibele instelling en vindt het een uitdaging om de sales en marketing op te zetten waarbij je jouw eigen creativiteit en vrijheid kan inbrengen.

Onze klant is geïnteresseerd in een kandidaat die aan het volgende profiel voldoet.

  • Een afgeronde WO opleiding bedrijfskunde, marketing of soortgelijk.
  • Enkele jaren ervaring met B2C-marketing en -sales van financiële producten.
  • Ervaring met het structureren van een marketingafdeling Kennis van WFT en beleggingsproducten is een duidelijke plus.
  • Analyseert bestaande werkwijzen kritisch én is creatief met methoden om nieuwe klanten te benaderen en het netwerk te onderhouden.
  • Positief, communicatief sterk, enthousiast en oplossingsgericht.
  • Goede beheersing Nederlandse- en Engelse taal.


Aanbod
Geboden wordt een uitstekend en op jouw wensen afgestemd pakket arbeidsvoorwaarden, met parttime-mogelijkheden, én zaken als een dagelijkse sfeervolle kantoorlunch, deelname aan borrels en events en opleidingsmogelijkheden.

Voor meer informatie bel je:
The Recruitment Company
Jos van den Brule, telefoon 010-2250215
Westerstraat 46 Rotterdam.

Jouw reactie kun je sturen naar: info@recruitmentcompany.nl